КАЖИ („Кампании и активизъм за животните в индустрията“) е организация с нестопанска цел, основана за защита на животните, най-вече в индустриалното животновъдство. Сдружението е регистрирано през 2017 г. в обществена полза.

Дейността ни е посветена на постигането на етично отношение към животните, отстояване на техните права,  промяна на нагласата на обществото към възприемането им като съзнателни същества, заслужаващи уважение и защита,  а не просто като средства в полза на човека.

Работим за осъществяване на тази цел чрез организиране на редица кампании за информиране на обществото, работа по законодателни промени, участие в европейски граждански инициативи, както и тясно сътрудничество с престижни международни организации.

 Можете да подкрепите дейността на КАЖИ като станете спонсор на първата по рода си „Конференция за иновации в образованието – наука без опитни животни“, по време на която ще бъдат представени добри практики, научни постижения и иновации, улесняващи преподаването и усвояването на практически знания посредством алтернативни методи.

Лектори на събитието ще бъдат представители от престижни български и международни университети (Утрехтски университет, Сараевски университет, Загребски университет), организации (InterNICHE, Doctors Against Animal Experiments, Animal Free Research, LUSH, Cruelty Free Europe) и компании, които ще споделят своя опит в областта на ефективните алтернативи в образованието и науката, заместващи опитните животни.

Какви са ползите от Вашата инвестиция на време и средства?

Нашите партньори ще бъдат позиционирани на:

  • Всички рекламни материали на събитието
  • В социалните медии на организацията 
  • Възможност за позициониране на винили или др. рекламни материали по време на събитието

Създаване на контакти

Събитието включва кафе паузи и обяд, по време на които ще имате възможност за комуникация и създаване на мрежа от контакти.

Brand Awareness

Разпознаваемост на бранда Ви сред таргет аудиторията. С над 150 участници в събитието и над 22 хил. последователи на КАЖИ в социалните мрежи ще имате възможност да промотирате компанията си пред широка аудитория от образовани и обществено ангажирани млади хора.

Thought Leadership

Оригинална бизнес стратегия на възприемане, промотиране и развиване на идея от голямо обществено и социално значение. Ставайки наш спонсор, Вие имате възможност да подкрепите първото по рода си събитие, касаещо алтернативите на тестовете върху животни в образованието. В световен план тази малко позната в България сфера търпи бурно развитие и в нея се влагат много инвестиции. По алтернативите работят водещи учени в повечето от най-елитните университети, както и регулаторни органи на европейско и международно ниво. Поради тези причини очакваме в близките години темата да става все по-актуална и у нас.

Lead Generation

Т. нар. генериране на лийдове – процесът по придобиване на потенциални клиенти за Вашия бизнес чрез диверсифициране на арсенала Ви от съдържание.

Може да свалите и разгледате спонсорските пакети във формат .pdf оттук:

Изтегляне: спонсорски-пакети.pdf

Conference-partners Presentation

Станете спонсор на „Конференция за иновации в образованието - наука без опитни животни“ 2023